Tarieven

Een individueel consult kost 75 euro; een consult met partner of een andere naastbetrokkene 85 euro en een telefonisch consult kost 25 euro. Deze consulten zijn btw vrij.

Relatietherapie of gezinstherapie kosten 99 euro per consult, hierbij is 21% btw inbegrepen.
Er zijn mogelijkheden om de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen door uw zorgverzekeraar. Elk jaar verandert er weer veel in de vergoeding van psychologische zorg. Informeer vooraf goed bij uw zorgverzekeraar of en hoe u de therapiesessies vergoed kunt krijgen.
Voor 2019 vindt u hier de vergoedingen: Zorgwijzer.nl: vergoedingen 2019.
Belangrijk daarbij is bij contact met uw zorgverzekering mijn AGB nummers te vermelden. De nummers zijn: AGB code 94-006744 en de AGB code praktijk 94056207.

Vergoeding is alleen vanuit de aanvullende verzekering mogelijk en valt dus onder de complementaire zorg. De vergoedingen zijn per zorgverzekeraar verschillend en ook afhankelijk van uw polis. Omdat het vergoeding uit de aanvullende verzekering betreft is het niet van invloed op uw jaarlijkse eigen risico. U ontvangt een nota, die u eerst aan mij betaalt en vervolgens kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.
Voor coaching en supervisie kunnen ander tarieven gelden en breng ik graag en offerte uit.
Bij bezoek aan huis wordt een vergoeding voor de gereden kilometers vooraf afgesproken en eventueel een vergoeding voor de reistijd.


Tarieven voor therapie

'Vergoeding is alleen vanuit de aanvullende verzekering mogelijk en valt dus onder de complementaire zorg.'