Praktijk Gerard Kamps

Praktijk voor systeemtherapie,
Hulp bij relatieproblemen, coaching,
bemiddeling en supervisie in Midden Drenthe

Praktijk Gerard Kamps

Al meer dan 30 jaar ervaring in het werken met echtparen en gezinnen.

Praktijk Gerard Kamps
Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het werken met echtparen en gezinnen in Midden Drenthe en daarbuiten. Ik ben opgeleid als relatie- & gezinstherapeut (de volledige NVRG opleiding), als maatschappelijk werker (HBO en VO), als mindfulnesstrainer en als verpleegkundige (Big geregistreerd).
Ik ben geregistreerd therapeut van EFT Nederland. Op de website van Stichting EFT Nederland vindt u meer informatie over deze vorm van relatietherapie.

Ik werk –naast in deze praktijk - binnen de gespecialiseerde GGZ.

Kennis en vaardigheden

In mijn werkwijze staat persoonlijk contact net zo centraal als kennis en vaardigheden. Ik zal uw problemen niet voor u weg nemen, maar door er samen naar te kijken in de therapie, kunt u uw problemen anders ervaren of kan het onderlinge contact anders gaan verlopen, waardoor de situatie voor u verandert.

Praktijk Gerard Kamps in het nieuws
Dagblad van het Noorden in gesprek met therapeut Gerard Kamps over relatietherapie: ‘Emancipatie is schok geweest voor de man'.

Uitleg over relatietherapie en gezinstherapie
Wilt u meer uitleg over wat relatietherapie en/of gezinstherapie inhoudt? Kijk dan even naar de uitlegvideo's op de website van de NVRG.


Hoe ga ik te werk?

In het eerste gesprek maken we samen een inventarisatie van de problemen en bespreken we wat er vanuit de systeemtherapie aan gedaan kan worden. In de behandeling werken we vervolgens samen aan een oplossing.

Als u dat wilt, kan uw eventuele verwijzer (bijvoorbeeld uw huisarts) worden geïnformeerd.

Ik werk volgens de kwaliteitseisen van de verschillende beroepsverenigingen, waar ik lid van ben. Zie verder lidmaatschap beroepsorganisaties. In verband met vergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen (als u daar aanspraak op kan maken) zijn de eisen vanuit de NVPA en NVECP richtinggevend.

Bij verhindering graag tijdig afzeggen per mail of per telefoon. Bij niet afzeggen kan het consult in rekening worden gebracht.